Opening - Sluitingsceremonie

Logistieke zaken & Vervoer

Alle activiteiten vinden plaats op bij de De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’ op de Zeillocatie Kralingse Plas, Kralingse Plaslaan 121
3062 CD  Rotterdam, telefoon (010) 452 1858. Vervoer is dus alleen noodzakelijk bij aankomst en vertrek. De verwachting is dat een groot gedeelte van de teams met eigen vervoer komt maar voor de teams die deze mogelijkheid niet hebben wordt een mogelijke samenwerking onderzocht met de lokale Taxi Centrale (Vervoer op Maat).

Catering

De ‘Special Olympics Unified Sailing Regatta Rotterdam 2018’  deelnemers worden van ochtend tot avond verzorgt, ook op het culinaire vlak. Door een cateraar in te zetten bestaande uit leerlingen uit de vaksschool voor Speciaal en Praktijkonderwijs (met ervaring bij grootschalige evenementen) in te zetten, is kwaliteit gewaarborgd; gezonde verse maaltijden en met aandacht voor diëten en allergieën, zowel lunch als diner zullen door deze cateraar verzorgd worden. De lunch vindt plaats op de sportaccommodatie en ook hier staat kwaliteit voorop. Voor onze bezoekers en toeschouwers is het op locatie mogelijk om eten en drinken aan te schaffen tegen schappelijke tarieven. Ontbijt is niet inbegrepen, wel is er voor iedereen koffie en een koek bij aankomst.

Meer over het programma Meer over de Wedstrijden